Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Je zajimave pane Ladislave Vorele (znovu nevim o spravnem sklonovani vaseho prijmeni), ze jsem pred nekolika dny shlednul dva filmy o fenomentalni dvojici gangsteru "Bonnie and Clyde". Jejich konec je drastisky.

Zajimave je na tom to, ze texasti rengers pouzily tohoto konce u techto dvou. Stejne tak u gangstera "Johna Dillingena". Nemeli zajem o soudni liceni. Uspora penez, ale reseni s koncem, dobre pro spolecnost.

Diskutovali jsme s manzelkou o tomto reseni. Je drasticke, konec je znam ale je neznama odezva obcanu. Vsak posledni "robery" v New Yorku snad takove reseni potrebuje.

Citime oba, ze ta doba prijde. Mozna ten konec tech zlocincu nebude tak drasticky, ale primereny.

0 0
možnosti
PK

Doufám, že se Amerika vzpamatuje a přestane "blbnout". Nic není bílé ani černé, ale o výbornou či solidní životní úroveň a postavení milionů normálních "blacks" se zasloužili bílí.

10 0
možnosti
Foto

Děkuji, že jste zůstal rozumný. My zde v centru Evropy nemáme tolik dokladů, co se v USA opravdu dělo po smrti toho pána, která vyvolala BLM. Osobně mi připadalo to poklekávání jednak jako poměrně debilní gesto a svým způsobem také rasistické, protože bílý poklekl před černým.

Jsem rád, že u nás nejsou projevy rasismu (či nejsou tolik viditelné), v mém okruhu lidí vnímáme jedince pod prismatem jeho charakteru, tím co umí. Odkud pochází a jaká je jeho barva kůže, je bezvýznamné. R^

11 0
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 951x
Starec, ktery si rad povida. nejlepe u sklenky cerveneho