Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Proč Václav Klaus volil Tomio Okamuru, když jeho bratr je ve straně (ODS), kterou Václav zakládal? Toť prosté: Tomio Okamura je ve straně nejvstřícnější vůči Putinovi a jeho agresivnímu, imperiálnímu Rusku! A také má nejvíce členů, kteří se prorusky angažovali!

Václav Klaus byl členem Prognostického ústavu, který pracoval pod přímým dohledem ruských tajných služeb (Respekt), a jehož členové nám tu organizovali po Listopadu politiku jako předsedové vznikajících politických stran. Pracuje pro Rusko dosud? Jeho politické vystoupení na sjezdu destruktivní AfD se mi jeví jako velmi blízké ruskému desinformačnímu narativu ruské hybridní války.

A je snad Miloš Zeman jiný? Také pracoval v Prognostickém ústavu a Listopad v podstatě zahajoval svým článkem v Technickém magazínu v srpnu!

Pozor na Oka muru, je mnohem nebezpečnější než byli komunisti!

:-)

3 0
možnosti
Foto

Ideologicky vedl Prognostický ústav dvojitý agent KGB Karel Köcher.

Viz např.: https://cs.wikipedia.org/wiki/Karel_K%C3%B6cher

0 0
možnosti

J93a98n 94R76á11ž

8. 10. 2022 15:50

Zdravím pane Vo rlíku! Ta mezera je úmyslně kvůli té dětinské mezeře v nadpisu článku.

3 4
možnosti

Kdybyste to aspoň rozdělil pravopisně správně. Takto je to ještě dětinštější.;-D

3 0
možnosti
Foto

A smím vědět, pane Vorle, proč vlastně nečtete knihy v češtině?

1 0
možnosti

Protože již dlouhou dobu žije v USA.

3 0
možnosti

Zasloužená karma :-)R^

3 0
možnosti

Václav Klaus tvrdí, že je pravicový a přitom volí Okamuru s jeho levičáckými nesmysly typu minimálni důchod za 15 000 měsíčně apod.

4 0
možnosti

Máte to krásně rozdělené - jako za komančů. Levá pravá a běda kdo se z pravé strany rozhlédne nalevo.

Minimální důchod pro naše důchodce vás rozhodí a nákup nejdražších útočných stíhaček s nejnákladnějším provozem vás nechává v klidu? To má být rozum?

6 2
možnosti

Jste opravdu detinsky trapnej. Mozna by mel Okamura popremyslet jak zesmesnit vas.

5 5
možnosti

Je trapnej a přitom si ještě myslí, že je vtipnej. Chudák.

3 5
možnosti

Nejsou Klaus, Zeman, Orbán, Vučič a Babiš příbuzného zrna? :-)

2 0
možnosti
Foto

Lidé mají různé názory, to je v pořádku. Ale komolit příjmení, i když člověka nemám rád(a), mi připadá podpásové. Také jsem to kdysi udělala, ne ale u p. Okamury. Nebylo to hezké. A pan Klaus? Proč si někteří svoje temné zákoutí duše vybíjejí zrovna na něm? Všichni jsme nějací. Jako prezident byl, myslím, respektovaný. A pokud ještě o sobě dává vědět - no a? Kdo z těch jeho kritiků dokáže včas odejít?

11 1
možnosti
Foto

Všichni jsme nějací. To je nezpochybnitelná PRAVDA. Někteří jsou dokonce strašní, a proto bývají za své činy souzeni a třeba i arestováni. Orgány činné v trestním řízení si na nich nevybíjejí svá temná zákoutí. Arogance a povýšenost Václava Klause, s níž o Miloši Vystrčilovi řekl, že je to NULKA, vypovídá o JEHO temných zákoutích. Ta se projevila mnohokrát, a to i v jeho vyjádřeních k válce na Ukrajině a na adresu Ukrajiny. Že volil SPD je příznačné, když tato strana disponuje předním šiřitelem ruské propagandy , jehož vysvětlení k tomu byly zbabělé blekoty.

Co se týče komolení jmen, také mne někdy napadají svůdné alternativy k jménům , ale vyhýbám se tomu, abych neoslabil obsah. Přesto mívám porozumění a bývám shovívavý, když se toho někdo dopustí u některých osobností, jejichž soudnost se často zdá být navždy již prchlou.

8 0
možnosti
Foto

Pan Václav Klaus, přesně jak píšete, pane Vorle, už nikoho nezajímá. Jeho veřejné prohášení o volbě SPD je toho dokladem, alespoň nějaká vzedmutí zájmu, pokud by volil třeba Spolu či ANO, nic by se nedělo. On sám by si s panem Okamuru ruku nepodal, v hospodě nepřisedl, protože v panu Klausovi, ať je jaký je, je zakotvena sociální inteligence aspoň špetkou, zatímco na druhé straně je pouze logorea a Biafra ducha.

Je to smutný pohled na jedince, který jednu dobu určoval chod naší země. Rozumný člověk by po skončení svého díla poodstoupil a již jen zpovzdálí sledoval, co se děje. Třeba i přiznal, že udělal někde chybu. On však bude neustále generovat svou neomylnost, svůj jediný "pravdivý" pohled na svět, který je čím dál komplikovanější a kterému rozumí již jen málokdo.

O panu Okamurovi netřeba hovořit. Vždy si představuji, jak doma, za zavřenými dveřmi, se musí ukrutně bavit, jak mu to ti jeho voliči žerou.

9 4
možnosti

Klaus zajímá!

Reakce na jeho výroky to potvrzují.

7 1
možnosti

A přitom Okamura volil Topku...

2 0
možnosti

Tomu nevěřím! Prosím o důkaz! Dík. :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 951x
Starec, ktery si rad povida. nejlepe u sklenky cerveneho