Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Koruna, vlajka, prezident - to jsou symboly republiky, ty by měly být v každém případě respektovány a ne nesmyslně špiněny a pomlouvány. Jeďte na dovolenou, vyjděte si na špacír, navštivte psychiatra - prostě něco dělejte, ať se z toho zacyklení nějak dostanete. Hezký den !!

5 6
možnosti
MB

Opět Miroslave souhlasím, pouze máte špatnou adresu - Pošlete to na tu správnou != Kancelář prezidenta republiky. Miloš Zeman Pražský hrad 119 08 Praha 1 tel.: + 420 224 371 111 + 420 234 301 111 fax: + 420 224 373 300 :-)

6 1
možnosti
LH

Na kopání, lze těžko odpovídat....

1 2
možnosti
MB

Odpovídat se dá vždy ! Na prezidentské kopy stylu Kung - fu reaguji - Bavím se a cvičence na hradní žíněnce neberu vážně ! Těším se na jeho celosvětové proslovy, např. ve Švédsku ! Minule v tělocvičně Sokolovny u té cvičební bedny-hovořil docela plamenně. Asi jej to vysílilo, tak se odjel na zasedání NATO řádně vyspat. Už ani do Číny nechce cestovat ! Kellner - Tvrdík , jak k tomu přijdou?:-)

4 1
možnosti
MB

Společnost prochází kvasem. Objevují se a zase mizí různé garnitury. Pojem "Na věčné časy" pak nabere - až komický přídech. Přicházejí noví Apoštolové se svým - Bude lépe - Už bylo. Vybudí naděje, následně se zesměšní a nemá smysl o nich v historii nějak psát. problém je pouze ten, že člověk v té době žije - Utvoří si názor ...

Připadá mi přirozené, že se hledá pevný bod. Dá se řešit nábožensky, i světsky. K něčemu se upnout - věřit. Tu roli znamenitě sehrává systém britské královny. Ona setrvává a veškerý chaos pak končí u ní - Plejáda, kdy k ní přichází W. Churchill - M. Thatcherová - následně T. Blaire po Borise Johnsona. Dnešní chaos Brexitu - Dobrá, před i po - Institut pevného bodu bude existovat dále ! ...

Co máme my ? Chvála, taky máme = Vkomponovanou úctu ke Stolci ! Jako INSTITUCI - Hradnímu komplexu, Vlajce - Standartě a tradicím. Vše vrcholí moderností - Stolcem Prezidentským. (Tady zřejmě žádný rozpor není). Názory Blogerů, chápu jako zjednodušený vzorec = Člověk, ve svém životě špatným je zvolen. Usadí se za Stolec = Rázem je člověkem a prezidentem dobrým ! Přirozeně, tak to nefunguje a ani nemůže. p. Vorel, máte nějaký věk, já rovněž - Popracoval jsem se ke shodě - M. Zeman je = Samolibá ostuda. Buďte v klidu, tak hovoří, i má teta z Prostějova - 94 let ! (Mj., V pondělí za ní jedu) ... :-)

4 0
možnosti
FS

Výborný popis situace, pane autore!

8 0
možnosti
Foto

Vážený příteli. Obdivuji Vás, že jste schopen napsat podobný blog a rozebírat myšlenkové pohnutky některých diskutujících. Za léta na blogu jsem zjistil, že smyslem těchto diskutujících není nalézt stanovisko, jež by bylo výchozím bodem pro rozhovor dvou inteligentních lidí, ale jen snaha se navézt do toho druhého sebevětší hloupostí.

Kupříkladu zmíněná paní, které věnujete největší podíl své analýzy použila v rámci "diskuse" se mnou termín "vodvařenej Vodvářka". Nejspíše tím dosáhla svého vrcholu, ale tuto úroveň jsme, dle mých vzpomínek, odložili zhruba ve třetí obecné a ty, kteří komolili jména ve vyšších třídách, jsme považovali za poněkud opožděné.

Jiní zase vysokou frekvencí příspěvků zcela zlikvidují diskusi, pokud je začnete mazat (podotýkám, že jde o zcela bezduché výkřiky a zhusta osobní invektivy), Vás ihned napadají, že nejste demokrat.

Nejlepší rada je na podobné jedince nereagovat. Nemá to žádný smysl, o nic člověk nepřijde, jen o čas, v němž se musí zabývat těmi, kterým by nepodal ruku a tratit tak čas, kterou lze využít jednoznačně smysluplněji.

Karma (a děkuji ještě jednou za Váš článek o symbolu šoa, který považuji za jeden z nejlepších blogů za poslední dlouhou dobu).

12 0
možnosti
PS

P62e90t55r 87S74k85á51l18a

1. 2. 2020 8:52

U toho komolení jmen by člověk neseznámený se situací předpokládal, že autorem takové ubohosti musí být opravdu poněkud opožděný školák. Ale není tomu tak. Ani někteří diskutující kmetského věku (svůj věk tu zdůrazňují a bůhvíproč ho považují za zásluhu) se necítí trapně když napíší "Kchárl" nebo "Kraďousek".

11 0
možnosti
Foto

Ale skutečně mě nemůžete řadit k příznivcům Zemana, když sděluji, že nejlepší taktikou, jak přimět Zemana, aby s těmi provokacemi přestal, je zachovávat hluboké mlčení. Ignorovat, Ignorovat, Ignorovat . Však ho to přestane bavit.

Jenom jedno prohlášení jeho advokáta vyvolalo zde tak čtyři blogy.

0 0
možnosti
PL

Ignorovat - to bohužel nejde!

Všechny sdělovací prostředky jsou dnes pod bičem "sledovanosti", některé více (bulvár, kvůli ceně inzerátů), jiné méně (i ČT, ČRo - kvůli hodnocení RRTV) a rády skočí za každou šokujicí nebo nečekanou blbinou, která přitahuje pozornost. Ti blogeři - to je až sekundárně...

2 0
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 941x
Starec, ktery si rad povida. nejlepe u sklenky cerveneho