Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV
Foto

V článku spousty chyb (překlepů), příště před publikací přečíst. Jirka Libeňský má pravdu. Babiš přidává důchodcům a ti ho volí a volit budou. Babiš v zásadě už nemusí dělat nic jiného, stačí přidávat důchodcům a na nic jiného nejlépe vůbec nesahat. EET už je hotová, tím si Babiš získal plus u chronických závistivců, a na ničem dalším už moc nezáleží. Hlavně nedělat žádné velké investice jako je dostavba dálniční sítě atd., pak by byl kvůli zvyšování důchodů velký schodek rozpočtu, a to nepůsobí dobře. Takhle to Babišovi v čele státu může fungovat dalších 20 let, tedy když mu pámbu zdraví dá......

3 0
možnosti
VH

Proč nás všichni všechny hloupě házíte do jednoho koše. Neznám kolem sebe jediného důchodce, který by mu mohl přijít na jméno.

1 0
možnosti
MB

Oceňuji Vaši upřímnost - přidávám tu svou. Dle mého názoru - AB nemá MORÁNÍ PRÁVO - Na nic ! On neodpovídá ani tomu základnímu - Lustračnímu zákonu. Ten volně řekl - Byl jsi bývalou součástí toho minulého a mel jsi se pak dobře. Je to hanebné, budiž - žij si tedy dále. Nikdo tě věšet nebude, ani krátit na majetcích, jak to KSČ dělala. Zpytuj své svědomí, nicméně volně žil, podnikej, cestuj a raduj se. Ve státní správě nemáš co dělat ! Mj., toto je požadavek na úřednictvo ! ...

AB byl M. Zemanem jmenován protizákonně, jako ministr. Pro mne i neuvěřitelné a tím je popřen odkaz 1989. Jeho skandály jsou přetékající, již je řešen jako samostatný bod orgány EU. Určitě je i nadán pracovitostí, vyjímečností a schopnostmi. Bohužel, v čele Státu nemá co pohledávat. Kamkoliv se hne - K pomníku, v tuzemsku - zahraničí Pořád přichází mega problemový člověk ! Dnes doslova hraje o vše - O své majetky, osobní svobodu, o to, jak splatí své dluhy - 35 mld Kč. Zda mu to stálo za to, netuším, on ovšem říká, že ANO ! Opravdu, svůj důchod si osobně představuji zcela jinak :-)

8 0
možnosti
AL

Miroslave, obdivuji vaše znalosti o AB. Tolik toho nevěděla děcka za bývalého režimu ani o Leninovi.

Až vás "podezírám", :) že jste jeho osobní přítel nebo nepřítel, či rodinný příslušník. Umíte to tak nádherně podat, jako Seneca v tragickém dramatu Médeia. Možná, že ho podvědomě milujete, aniž by jste si to uvědomil, protože nenávist je láska bez znalosti faktů. :)

Děkuji za napsání a přeji bezvadnou sobotu, Vážený příteli Miroslave.

:-)

3 2
možnosti
JG

Děkuji za článek - velmi trefně popsáno. Je třeba změnit systém zákonodárství, který politikům takové podvody a krádeže umožnuje.

1 0
možnosti
JZ

Ano, soustředili jsme se na Babiše, protože Onasis, Kennedy ani Kellner nejsou a nebyli předsedou vlády ČR. Ostatně na tyto 3 pány se zatím nic moc neprovalilo.

8 2
možnosti
JL

Babiš....já bych řekl, že morálně posuzuje Babiše jen určité procento lidí, tak 20%?, zbytek ho hodnotí pragmaticky: k čemu mi tam je? Samozřejmě živnostníci to hodní taky pragmaticky, že jim zkomplikoval život s EET...Já třeba beru na vědomí, že mi za dva roky vláda přidá 1800 k důchodu. (Ale nevolím nikoho - všechy strany tu víceméně stojí za pendreck(za dreck).) Pár milionů lidí se asi ke mně přidá a Babiše pragmaticky berou: 30-50% (Preference ANO - 30%). Zbytku lidí, tedy asi 50% je to zdá se jedno, kdo vládne - mlčící většina.

7 0
možnosti
Foto

Pane Libeňský, krátce a výstižně popsáno! Přesně takhle jednoduché to je....

1 0
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 951x
Starec, ktery si rad povida. nejlepe u sklenky cerveneho