Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Naše politická scéna se dělí na ty, co chrochtají u koryt, a na ty, co se ke korytům chtějí za každou cenu také dostat.Rozdíl ve vrchnostech je pouze marginální.

2 0
možnosti
Foto

To je opravdu zajímavá argumentace - Sobotka kradl, zatímco Babiš jenom využíval mezery v zákonu. Jenomže částky, o něž se obohatil Sobotka, byly zanedbatelným pakatelem v porovnání s částkami, o něž se obohatil a stále obohacuje Babiš.

Stoupenci Andreje Babiše jako vy jej často obhajují argumentací "ostatní kradou taky a možná ještě víc".

5 0
možnosti
VS

Zdá se, že váš taky někdo okradl - ale zde se jedná spíše o rozum. je to neuvěřitelný blábol.Rv

4 1
možnosti
PK

R^R^R^karma, je pravdou, když zklame zastupitelská demokraci a volení politici nejsou schopni sami cosi učinit, v daném případě s kauzou AB, tak to musí za ně musí odpracovat ulice.

Další pravdou je,co bude poté, bo nikdo v dohlednu jako nástupce a možná někoho,resp. něco...hnutí, stranu vygeneruje demonstrace a to ještě vše zamíchá hrad.

Sobotkovi hanba, bohužel to odnáší CSSD a on veselé demonstrujeRvRvRv

1 2
možnosti
AR

Proč by nemohl se podívat na demonstraci? Důležité je, že z politiky zcela vystoupil a toto Babiš nedovede, proč??

2 0
možnosti
MB

Doba se neuvěřitelně změnila. Klasicky krade již pouze blázen. Počínaje rozebíráním nějaké železné skládky a kapesním zlodějem v tramvaji konče. Přesto, v nadsázce možno říci, že je možno si jich vážit! K založení železa je třeba vozík, dřina - ten kapesní lupič pak přidává kus obratnosti a risk. Samozřejmě - jsou morálně odsouzeni ...

Lépe se posadit do Všerůzných Rad - Radit, dozorovat. Sledovat zda někdo nekrade a legálním hlasováním si zvyšovat své odměny! Má to prvky legálnosti, důstojnosti i prestižnosti ! ...

Vrcholem je, bohatnout na tom, že člověk nic nevytváří! Pohybovat se - se znalostí děr Zákonů - jít po hraně. Nemít peníze, pak předraženě něco prodávat sám sobě a Optimalizovat.- Tak platit Daně - Odevzdat co nejmenší a naopak čerpat co nejvíce. Občas dojde k přehmatu, jak popisujete - Pluky a divize právníků to prostě uhasí...

Tím je mi, např. Rittig sympatický! Netají se tím, že je lotr - Probíhá oblíbená hra na Četníky a Zloděje. Poslední soud o jízdenkách říká, že to dělá dobře. Pak se nám tady rozmohl takový Nešvar! Další, drzý Kmotr, se dokonce staví do čela Vlády! I když své sympatizanty přímo okrádá - Jeho Daně ve větším objemu měly jít přímo do Státního rozpočtu - Dotace zase pro menší zemědělce ap. = Je oblíben! Podmaňuje si celý Stát - Jemu i ochotně slouží, posty nepadají z nebe. Kam se hrabe Sobotka, odklaněč Kocourek, či snad směšný Gross s nějakou igelitkou! I zmiňovaný Kellner má svého osobního Sluhu! Jakkoliv daní v Holandsku = ČR bez Profitu, ochotný připomahač jej propaguje v Zahraničí - odměnou je mu soukromé, pohodlné letadlo. Já si kapesního zloděje, pak vážím více! Ten - něco skutečně dělá ! ... :-)

3 0
možnosti
JF

J62i97ř79í 48F40o67g60e57l

15. 6. 2019 8:12

Ta igelitka asi byla z té pohádky, něco jako ubrousku prostři se. Jinak by se do ní nevešlo několik nemovitostí v Česku, něco také na Floridě a návdavkem pár lukrativních akcií.:-P

1 0
možnosti
SN

:-)......Souhlas! Bez výhrad!

1 2
možnosti
MB

Připojuji se ke Standovi - rovněž bez výhrad! Před Kapesním zlodějem se bedlivý člověk ještě ochrání. Před naší Vládou - to prostě nejde! ... :-)

1 1
možnosti
Foto

A jako křesťanský vzor posloužil Sobotkovi Čunek, že ano.

0 2
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 951x
Starec, ktery si rad povida. nejlepe u sklenky cerveneho