Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Dobré, celé to hemžení okolo dobrých a špatných vlastností lidí vybízí k úvaze o sobě. Jak jsem na tom vlastně já, dokáži hodnotit informace objektivně, nejsem něčím zaslepen, neuniká mi něco důležitého? Je to přesně pro ty existence, kteří jen ukazují prstem okolo sebe a přesně vědí kdo je jaký, co je zač a co by měl správně dělat. Tak tihle třeba jednou obrátí prst na sebe a položí si stejné otázky.

Veškerý ten posun lidstva k jasným zítřkům se děje prostřednictvím špatných rozhodnutí a série těch špatných rozhodnutí nás mimoděk navede tím správným směrem. Jestli nám mezi tím unikne správná cesta, nezbývá než mávnout rukou a najít rychle jinou.

Volby na politické posty nejsou výjimkou, taky s tím materiálem není divu, takže spíše než dobrá, volíme ta méně špatná řešení. V případě lidové volby prezidenta je vidět, že jsme do přímé demokracie ještě nedorostli, nedokážeme oddělit šmejdské lži od pravdy i když ji máme před nosem, je snadné věřit lži a těžké pátrat po pravdě. Takže jak se ukázalo, volba "menšího zla" byla tou nejhorší možností. Měli jsme šanci zastavit oligarchizaci země, nepovedlo se, nevadí, tak zase příště.

0 0
možnosti
Foto

Je to krátký článek, takže by možná stálo za to si jej ještě před zveřejněním přečíst. Čeština pláče.

0 0
možnosti
MB

Celoživotně směle tvrdím, že Pravda s láskou skutečně - nad lží a nenávistí vítězí. Podobně je to se spravedlností. Je zde ovšem problém ! Trvá to strašně dlouho. Některé to i připraví o život, další o jeho podstatnou část. Co hůře - Staré, zlo je poraženo a zmutuje do fáze nového viru ! Viz viróza Milošova, podobně choromyslné tahy naší ne - mocné Vlády ! Už jsem z toho pomaten, podobně jako Monika Hohlmeierová, (v EP rozpočtový výbor). Zase vítězí láska k cizím penězům, kdo říká, že je to blbě - Jde o šiřitele nenávisti, ba i Vlastizrádce ! To jsem ovšem i já samotný:-)

2 0
možnosti
Foto

S láskou a pravdou se jednodušeji žije, než se lží a nenávistí. A to je asi tak všechno. Tvrzení, že zvítězí, se v novoročním projevu dobře poslouchá, ale od praxe je to hodně daleko. Snad u Posledního soudu.

5 0
možnosti
Foto

Čtu Vás rád. Píšete dobře, pane Ravku. R^

1 0
možnosti
Foto

Tenkrát jsem dvakrát volil Schwarzenberga. Byl doslova zhnusen výsledkem voleb a korunu tomu dodala parta kolem Zemana v čele s Novotným a Bohdalkou. Pravda a láska - lež a nenávist. Do jaké míry to, co vyslovil, ctil svým chováním autor výroku?

0 0
možnosti
Foto

Byl jsem doslova zhnusen....

0 0
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 951x
Starec, ktery si rad povida. nejlepe u sklenky cerveneho