Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Ale kdepak, pane. Budou se ho držet jak pijavice až do samého konce. Kde by bez něho byli? R^

6 0
možnosti
Foto

Ve svém článku jste se projevil jako ti, které zmiňujete. Jste, zdá se, jedním z těch nenávistných kojotů , číhajících na jeho chyby, aby začali útočit. Kam se ztratila Vaše lidskost? Současný český prezident M. Zeman má samozřejmě chyby, jako každý z nás, Vás nevyjímaje.Víme o nich. Má ale i přednosti, o kterých mlčíte. Včera jsem například po celou hodinu poslouchala jeho rozhovor na internetu, a ani chvíli jsem se nenudila. Hovořil zajímavě, k věci, s vysvětlením svých názorů, i postojů. Neznám u nás politika , který by mě zaujal, a já byla sto, po celo u hodinu jeho rozhovor sledovat. V čem to asi bude? (Charisma a znalosti). A Vám uděluji Rv:-(

8 18
možnosti

..já vám udělujiRvRv:-(:-(....

9 2
možnosti
Foto

je to vždy zlé, když chytrý člověk na špatné vlastnosti.

6 1
možnosti
Foto

Ano . ten chytrý o nich aspoň ví, ten hloupý nikoli, ani netuší, pane "chytrý... ". ;-)

1 7
možnosti
FS

Pane autore. Vy jste ve své nenávisti nemocný člověk. Je mi vás líto.

7 22
možnosti
JJ

Salajka hovoří o nenávisti?:-)

14 1
možnosti
Foto

Pane autore, pan Miloše Zeman si zvolil svou "nesnesitelnou lehkost bytí". On se do své funkce prolhal, pamatujeme první volbu, že. A teď si užívá. On samozřejmě ví, že je částí národa opovrhován, že on - jako výsostný intelektuál - se musí spolehnout na přízeň těch, které jste popsal. On samozřejmě ví, že má kolem sebe kreatury typu Nejedlého, Mynáře, Ovčáčka. On ví. Ale on si tu svou moc užije až do konce, neboť lze žít i z negativní energie.

To, že mu tento jeho styl umožnili jeho voliči, je samozřejmě další věc.

Za článek karma.

25 8
možnosti
Foto

Sdělte mi jméno politika, který by se do své funkce neprolhal a budu ho volit. Zemana jste mohl vypískat už na Letné, kde skutečně evidentně lhal. A co se nestalo, tleskali mu.

1 0
možnosti
SN

:-).........mně se president Zeman moc líbí a fandím mu! Pamatuji si i jeho článek v Téčku, který šel z ruky do ruky. Je svůj a všelijaké rýpaly má na háku! Dokáže hlupákům vzdorovat a většinou si prosadí svoje. Není to žádná modelína, kterou by nám nabídl Drahoš!

Stejně se mu ta kandidatura na presidenta vyplatila,l má vystaráno do smrti a hlavně......,jeho paní je spokojena! !!!!!!

6 19
možnosti
MB

Čau Stando ! Člověka neoholeného, ve svetru s hlavou našikmo jsem taky obdivoval - Komunisté to vedou blbě ! Pravil v normalizační TV. (Mj., byl pátek, soudruzi byli nějací nebedliví) ! Kam se poté ten člověk vypařil - netuším. Další shodu máme u jeho paní - Spokojená sekretářka. Zaměstnána i u člověka, kdysi s tanky na Prahu 1989 ! , Komunista to začal vést lépe - Nyní, skoro - beze Zbytku, vlastní celou Šumavu ! Drobný příklad známých Miloše + záhadných sponzorů Strany nesvéprávných občanů ! (Bezva pračka peněz). Dobrotivá paní přichází s dotazem - Muži ! Kdy už konečně začneme normálně žít, máme nějaký vek ! Ale ženo, co sužuješ - Já tak žiji ! ... :-)

8 0
možnosti
JH

Jediné, co autorovi nechybí jsou ty negativní emoce. Moc pěkná slohovka!Tedy, ne že by snad byl Zeman dokonalý, ale stejně razantně lze poplivat úplně každého, včetně ikony většiny těhle humanistů, dobráků - Havla:-)

7 19
možnosti
Foto

A jakou moc má vlastně prezident obecně a Zeman zvláště?

2 7
možnosti
MB

O Milošovi jsem se již vyjádřil opakovaně - nemám problém s Vámi souhlasit. Samu "Přímou volbu", považuji za nedomyšlenost - Je postavena na půdorysu - rozdělování. Navíc, znásobená osobitými vlastnostmi jedince. Z Hradu, se vlastně stává další Politická strana ! Je v neuvěřitelně přepychovém postavení - Od rozpočtu se zázemím - po beztrestnost. (Je dobré být v týmu, vily, kamenolomy, obory, akcie Kyrgyzstánu).

Největší sranda je, že Občan = Prezidenta k ničemu nepotřebuje ! Zejména, pokud neusiluje o profesuru, povýšení na generála, či nežádá o milost. Vznikají až netušené kuriozity ! Miloš přijede děkovat svým voličům, chápu. Vzniká ovšem otázka - No dobře kandidát svým voličům děkuje - Kdy ovšem přijede Prezident ČR ... ?

O sérii perliček by se dalo psát donekonečna. Za nejlepší kousek považuji - Aktivní činnost sportovce - ve Wellness Klenotnici ! Kromě osobních ostud se lhaním - (Opakovaně potvrzenými soudy), pak jeho největší blamáž - Čína s investicemi ! Hamáček pojede do Pekingu sám, (co bude řešit)? Prostě Miloš, je zlatý - Důl ... ! :-)

13 1
možnosti
JV

?8-o?Zase jste vstával zadkem napřed?;-)

10 11
možnosti
MB

Jarmilo, ten Váš dotaz zřejmě patří na Hrad ? Někam k rukám tiskového a mluvčího ? ... :-)

13 2
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 951x
Starec, ktery si rad povida. nejlepe u sklenky cerveneho