Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Hele Hrubý Vy si tady povídáte sám se sebou.... jste horší než já, a to už je co říct!;-D

0 0
možnosti
VH

Jen odděluji jednotlivá temata. Vadí to?

0 0
možnosti
VH

A závěr? Pan Babiš je typickým psychopatem (stejně, jako pan Rath. Když lže, je přesvědčen, že má právo lhát. On opravdu považuje jakékoliv poukázání na jeho nezákonné jednání považuje za lynč. Nedůvodný lynč. Vždyť přece kradou všichni (Vy také, pane Vorle? Jste přece součástí množiny "všichni".) Každý kritik je pro něj nepřítelem. Je třeba ho pomluvit, vymyslet jeho chyby (jeho obdivovatelé uvěří), pohanit i to, co dělal výborně. (Pan Kalousek je pomlouván proto, že se strefuje přesně /nejen do Babiše/ a také proto, že pan Babiš cítí, co všichni víme - že byl daleko nejlepším ministrem financí ČR.)

Ne, to panu Babišovi nenadávám. Přečtěte si charakteristiku psychopatické osobnosti. A zjistíte, že slovo od slova na pana Babiše sedí. Jako by psali o něm. (Což ovšem platí mj. i na pány Zemana či Ratha.)

2 1
možnosti
VH

"Přitom po jeho prohlášení, že by se spojil třeba s mimozemštany, které ukazuje jeho character, nechápu, jak je možné že v Cechách sežene při volbách byt I jeden hlas."

Hmmm.

Když se s mimožemšťany (pokud jste nepochopil či si nepamatujete, mimozemšťany rozuměl pan Paroubek komunisty) spojí pan Babiš, je to čin hodný Káji Maříka, že. Vždyť si ani do pusy nevidíte!

0 0
možnosti
VH

Paroubek podojil stranu? No, to snad není stát (nebo Vy pořád vnímáte státostrany?). Ozvat se (a žalovat) v tomto případě měli straníci. Neudělali to. Proč to srovnáváte s rozkrádáním mých peněz? (Ano, peníze státu jsou moje, ne vlády.)

Odsouzení Ratha trvalo dlouho? Jste neznalý, jako Klaus sen. Tak dlouho soudní jednání trvají běžně. Zejména když obvinění zdržují. Já bych považoval za podstatné, že trest padl.

Mimochodem: Vzpomínáte, jak pan Rath dělal ukřivděného. A jak mu na to mnozí hlupáci naletěli a obhajovali ho? Stejně, jako teď ukřivděnost Babiše akceptují jiní hlupáci.

1 0
možnosti
VH

Tedy předně - Franta mi ukradl sto tisíc. Ale nic proti němu nemám, krade až 80 % chudých (a dokonce 100 % zlodějů).

Prosím nechtějte po mě sáhodlouhý rozbor těch chudáků, kteří kradou tisícovky, abych mohl obhájit Frantu.

PS: Když nechápete, co je paušál, tak nás alespoň nepoučujte. Nejsem obdivovatel Sobotka, nikdy jsem jím nebyl, naopak. Ale využití paušálu se neprokazuje - proto je to paušál. Jestlipak víte, že na něj měl nárok i pan Rath, když seděl ve vyšetřovací vazbě. Jedinou podmínkou pro tuto výplatu je fakt, že je poslancem.

Stálé bydliště je to bydliště, kde jste k trvalému pobytu přihlášen. I když je to třeba obecní úřad!

0 0
možnosti
Foto

Opravdu přemýšlivý člověk s vámi absolutně nemůže souhlasit, ani náhodou.

Vy jste totiž naprosto mimo, protože např. vámi jmenovaný Kellner, ale i další jsou v naprosto jiné pozici - NEJSOU ve vrcholné politice a nepřihrávají si z tohoto titulu požitky. Navíc způsob, jak Babiš přišel k majetku, jeho angažovanost za komunistů a další pasáže jeho kádrikulum vitae jsou obecně dosti detailně známé a proto s ním opravdu přemýšlivý člověk nemůže souhlasit a podporovat jej, naopak musí výrazně vystupovat proti němu.

A toto jsem evidentně absolutně nepochopil. Rv

2 1
možnosti
PB

Naprosto jste nepochopil za co se kritizuje Babiš ale to vám nebrání napsat o tom blog.

Babiš se opravdu nekritizuje za to, že je bohatý, ale jak ke svému bohatství přišel. A vězte, že miliarda dotací fakt není jenom nějaký proplacený cesťák.

Ale hlavně za to, že on byl zvolen svými voliči právě proto, že všechno to šíbrovství a přihrabávání, které vy vtipně nazýváte nedokonalé zákony, údajně potírá a bojuje proti němu.

Sám si tedy zhodnoťte jakou cenu má obrana toho, který údajně bojuje proti vysávání státního rozpočtu oligarchy v blogu, ve kterém sám vypočítáváte co všechno onen už vysál a přihrabal na svou hromadu.

1 0
možnosti
JP

Srovnávat nesrovnatelné je oblíbenou disciplinou "spravedlivývch", jejichž útlocit zasahují dobře mířené fňuky nedostižného darebáka.

7 0
možnosti
Foto

Nakonec jsem to dočetl do konce (náročné). Polívka nic neprochlastal, za vším tím chaosem hledejte Marcelu. - - - - Jinak ten článek je tedy pěkně nesourodá směsice trivialit a banálností rádoby roubovaných na podstatné věci. Hodně mi to připomíná politický marketing toho, o kterém se v článku tvrdí, že je zbabělec a lhář. Babiš je svéprávný a plnoletý a má tak právo volit, kandidovat a být zvolen, to je celé. Má docela fištróna, jak věci dělat a s ostatními vydupat. Daleko do budoucna moc nehledí, protože věčně tu nebude. Že si to necháme všechno líbit, je náš problém, ne Babišův.

3 0
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 951x
Starec, ktery si rad povida. nejlepe u sklenky cerveneho