Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jste to asi nějak popletl. Toto není bulvár, ale blog.

2 0
možnosti

No - ulevil jste si.

Sprostě se jistě mluvit nemá. Jenže tušíte, jek velké je duševní vypětí. Jestli Barboře pomáhá sprostý výkřik, proč ne. (Maličkost: Chlapi mohou?) Bára je obecně velice emotivní, srší z ní nadšení z výher nejen osobních, ale celého manšaftu. A stejně z ní srší zklamání z neúspěchu.

Karolína není ani mým šálkem kávy. K hodnocení jejího prvního místa Vás seznámím s prohlášením Jana Kodeše z doby, kdy stárnul a pohyboval se někdy kolem první stovky. Na dotaz novináře, zda to není ostudné odpověděl (parafrázuji, doslovně si samozřejmě nepamatuji): 'Hráči první stovky, první dvoustovky světa jsou excelentními, vysoce kvalitními, odborníky vysoce hodnocenými hráči. Jen hlupáci, kteří sportu nerozumí, nikdy žádný pořádně nedělali a jsou frustrovaní vlastními neúspěchy to neuznají." Co by asi řekl člověku, kterému se první místo na žebříčku WTA zdá málo?

Nedělejte si iluze, že všichni dospělí fotbalisté měli ambice hrát za Československo. Byli známi "marodi", kterým se před nominací vždy něco přihodilo. Jenže v Československu je moc uměla k reprezentaci přimět (jinak by si už nekopli).

Ano - sport je dnes byznys. Velký byznys. Nejen ve sportu dají mnozí přednost penězům před ideálem. (Nesmíme ovšem zcela popřít možnost, že byla Karolína opravdu něčím indisponována - protože ono se v době olympiády nic jiného o větší peníz nehraje.)

Tetování je Váš osobní problém. Jsem rovněž starý, rovněž pamatuji na hochy, hrdé na to, že byli v base a jsou tedy tetováni. Doba se mění. Ač se mně vůbec nelíbí, u svých vnoučat (některých) ho respektuji. Je to jejich tělo, ne moje. Měl byste to u jiných respektovat i Vy.

Jen na okraj: Etapové vítězství na takové Giro či Tour se cení velice vysoko! Takže srovnáním jste Karolinu poctil. Tato vítězství či sebekratší prvenství v žebříčku je trvale zapsáno v životopise sportovce. Zdá se, že o sportu víte opravdu málo.

2 1
možnosti

J79i33ř62í 84K96v46ě80š

21. 6. 2019 12:03

Se vám holky nechtěly podepsat nebo co má ten pamflet znamenat?

5 0
možnosti

Na vrcholové sportovce se dívám, jako na živnostníky. Nic dehonestačního - naopak. Povinností každého z nás, je obživit sebe sama, pak tedy jejich cesta. Navíc riskantní s.r.o. - Omezení věkem a zdravím. Člověk se rád ztotožní se Špotákovou, kterak poráží nadopovanou Abaumovou, či s Jágrem, který nese symbol 68. V jejich úsilí je i poselství mládeži, nám všem - Vydři si taky, to své lepší ...

Tenis je dřina - obrovská plocha pro jednotlivce a je tam pouze sám. K vítězství se dá prohekat - Šarapovová + Nadal, nebo tiše - Kvitová + Federer. (Přiznám, se to mi vadí). Podobně mám divné pocity, zda tyto profes sporty vůbec patří na OH? Myšlenka her se nějak vytrácí - Je nahrazována, určitě atraktivitou zúčastněných + komercí - reklam. Sranda je, že např. Plíšková po odehraném zápase - by měla přejít na další stadion. Tam, by z tribuny měla přednést esej, či vlastní báseň. Pak součet bodů z celkového dojmu = Staré Řecko. Kdo by se ovšem na to díval? Kdo by to sponzoroval... ? :-)

1 1
možnosti
Foto

Pro holky to bude hrozná rána až si to přečtou...

4 0
možnosti
Foto

Pane Vorle, píšete tady v USA, čímž naznačujete že žijete v USA. Já taky. A rozhodně se nedá říct že tetování je zde na ústupu. Ve skutečnosti je tomu přesně naopak. Tetovací salony rostou jako houby po dešti a spolu s nimi i místa, kde se dá tetování, bezbolestně laserem, odstranit a případně nahradit jiným. Cena za tetování je vcelku mírná, samozřejmě podle toho, jaký rozsah si zvolíte.

Za nehorázný s sprostý útok na Barboru Strýcovou považuji vaši poznámku o jejím nevhodném chování. Pravda, v minulosti s tím měla dost problémy, hlavně s jedním už dnes zapomenutým šéfem sportovní redakce ČT, nicméně dnes její chování nevybočuje z průměru. Asi jste nezažil Nastaseho, Mc Enroa, případně občasné výstupy Sereny Williams a dalších

3 1
možnosti

Ještě poznámka k tetování. Lfdské tělo považuji za nedoknutelné - Není reklamní poutač! Jistě, pak osobní rozhodnutí. Mám za zahradě menší - Maloburžoazní bazen. Jsou vedra. Ríkám mladé sousedce, ať vezme tu malou dcerku a vlezou si tam. Matka mne šokuje - Díky za nabídku, ale nemohu. K narozeninám jsem dostala dárek a jsem Otetovaná! Musí to schnout! Tak jo, dítě čumí na živý - reklamní leták a do kopřiv ... :-)

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS