Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Vorel,

% diskutujících na webu prostě jen plive. Vysvětlovat jim něco je ztráta času.

1 1
možnosti

A to je co? Věta oznamovací?, údaj o % asi je o polovině? - Té větší - či menší?, nebo sebekritkta dokonce snad ? Přece je seriozní napsat, že plivou ti, kteří mají názor jiný, jako jeho autor. Pozor, ale o tom snad blogy právě jsou !:-)

1 0
možnosti
Foto

Když píšete právní a logické nesmysly, tak se nedivte kritice. A když to nejste schopen pochopit, tak ani několik stejně nesmyslných blogů nic nezlepší. Nedivím se, že ani nevnímáte vyznění blogu, za který vás pár přítomných chválí.

Vím, že pochvala potěší, ale jen kritika, kterou jsem schopen a ochoten přijmout, rozebrat a hodnotit je přínosná. Jenže to u vás evidentně neplatí.

Tak se dál plácejte po ramenou(ch). :-)

2 0
možnosti

Babise jste neodsoudil a jeste ho prirovnavate k Soborkovi, s tim vysldkem, ze Sobotka je daleko horsi.Rv;-O;-O;-O;-O

2 0
možnosti

R^. Souhlas bez komentářů.[>-]

1 1
možnosti

Petr Burian - Ne, poslanecké náhrady jsou paušální bez dokládání.

Označil jste je za nelegální...víte vůbec, co to slovo znamená? Podle toho jak se bráníte asi ne.

6 0
možnosti

Vaše zamýšlení se s analýzou, mi přijde i poctivé. Před roky jsem zde podal dotaz, zda existuje člověk! Takový, který pod "Silou argumentů protivníka" - Změní názor svůj? To se neděje a stav je trvalý. Mne to ovlivnilo - Pak se snažím sdělení vyargumentovat - (příspěvek může být i delší). Stejně je to k ničemu ...

Ty blogy pak chápu, jako určitou formu komunikačního - společenského styku. Stejní lidé, stejných reakcí = + a -. Osobně mne to nepřekvapuje, ani nevyvolává pocit zmaru. Jako by jste jel pravidelně autobusem, je tam plno lidí. Už se poznáte, dle pána v klobouku a elegantně oděné dámy. Ti lidé jsou úplně identiční, jako místní skupina. Každý je nějak orientován - Projevuje se a má k tomu své důvody = Tradice rodiny, vlastní zkušenost s tím odžitým - Určitě je všechny spojuje tužba, aby spokojeně žili. Teď je pouze otázka - Kudy na to ...?

U mne to vychází taky, stále stejně. V podstatě je možno položit otázku, (navíc v 30 roce jubilea 1989) - Pro koho ta revoluce pak vlastně vůbec byla? Dle čela Státu pak vidím, že zřejmě pro bývalé Komunisty a agenty STB. Proto volám - Proboha, co tam vůbec pohledávají ? ... [>-]

4 0
možnosti

Když si přečtu, kdo vás tam "kritizuje" a jakým způsobem, tak sám časem zjistíte, že to jsou pořád dokola jedna a ta samá jména.

Pěkně jste je vyjmenoval, občas se k nim přidá ještě další "odborník-ce".

Nechte je prosím být, jsou naprosto neškodní. Dají si svůj mínus a jdou o blog dál.

Pěkný večer.

:-)

3 3
možnosti

Klid. Je třeba se smířit s tím, že v očích některých lidí je ten, co Babiše nehaní, nebo ho haní nedostatečně, je vlastně zarytý babišovec a tedy spoluviník současné situace. Neboli "kdo není s námi je proti nám".

Zvyknete si :-)...

5 3
možnosti

Paní Lhotská, autor označil pobírání poslaneckých náhrad za nelegální "zlodějinu" a když jsem mu ten omyl vytkl, použil mne jako toho, kdo páchá hon na Babiše. Vám To přijde normální? Mě ne.

6 0
možnosti

Než začnete posuzovat, kdo a čím porušil zákon, měl byste se nejprve s těmi zákony seznámit.

Sobotka sice zneužíval poslaneckých náhrad, ale zákon (https://www.zakonyprolidi.cz/cs/1995-236) tím nejspíš neporušil, protože zákon umožňuje paušální náhrady. Jeho jednání lze určitě označit za nemravné, ale dost obtížně budete prokazovat porušení zákona. A i kdyby se jednalo o porušení, bylo by to nejspíš klasifikováno jako přestupek.

Naopak Babiš porušuje zákony ustavičně různými dotačními podvody. Podvod dokonce patří mezi trestné činy - a trestný čin je výrazně závažnější, než přestupek. Takže vaše předchozí srovnání je postavené na hlavu - Babiš ve smyslu porušování zákonů s naprostým přehledem vítězí nad Sobotkou. Leda, že by Sobotka přijímal úplatky (například od Babiše, který před svým vstupem do politiky "podporoval" ČSSD), o tom jste ale myslím nepsal.

5 1
možnosti
Foto

Co se týče Babiše, tak to je prozatím toliko Váš čistě osobní závěr.

1 4
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS