Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jó to kdybysme věděli ?????

0 0
možnosti

Kde měl pan Sobotka oficiální bydliště? Bydlela v tomto místě i jeho rodina? On ji nenavštěvoval? Jak to víte?

Aby bylo jasno: To není nic, co by mělo ochraňovat pana Sobotku. To je jen o člověku - psavci, který je a/ tak blbý, že papouškuje i neskutečné argumenty, nebo b/ tak darebácký, že si žvásty vymýšlí.

PS: Zlodějna je zlodějna a je nesmyslem dumat, která je větší. Zloděj, podvodník a lhář zůstane lhářem, zlodějem a podvodníkem, i kdyby kolem byly stovky takových.

2 0
možnosti

Neuvěřitelné, máte to jen z horka, nebo od přírody?

1 1
možnosti
Foto

To je opravdu komické,co vše si jsou ochotni voliči Babisi vymýšlet a jaké morální přemety dělají,aby obhájili sami sebe a svou volbu.

7 1
možnosti
Foto

Vaše logika je ..... zoufale tendenční a legrační. ;-D

Babiš je podle vás v podstatě "Matka Tereza". 8-o

8 0
možnosti

Neobvyklý úhel pohleduR^

1 5
možnosti

Jeho příjem byl jasně proti legálnímu počínání, ...

Ne, poslanecké náhrady jsou paušální bez dokládání. Tedy jejich čerpání není nic nelegálního.

To o těch úplatcích, které dával až jo to štvalo, řekl Babiš a ne Kellner. A kdy jakou babičku okradl Kellner o chleba?

Celý váš článek je jedna velká demagogie. Několikrát v něm zdůrazníte, že nikomu nestraníte, že chcete být objektivní a pak následuje dávka pololží, demagogie a nařčení těch nepohodlných.

5 0
možnosti

Tak nějak. Sobotkovo čerpání dotací nebyla krádež, ale nemravnost. Dále je třeba si ujasnit v souladu s trestním zákoníkem výši škody, která je odstupňovaná podle částek. Babiš mnohonásobně překonal tu nejvyšší částku.

2 1
možnosti

Babiš přišel se sloganem, že daně se mají platit, Využil tak české závisti a poštval část obyvatel proti druhým, údajným podvodníkům - neplatičům daní. Přestože je sám největším daňovým podvodníkem v republice (korunové dluhopisy za 2,5 mld), získal si skalní fanatické příznivce, kteří v něm vidí zachránce národa a všechno mu promíjejí a hledají kličky, jak ho obhájit. K nim patří patrně i autor článku. Sobotka bral příspěvek stejně jako ostatní poslanci dříve i dnes, tak je to prostě nastaveno. Babiš by sedřel kvůli stovce drobného podnikatele z kůže a sám podvádí - jak je již prokázáno - ve stamiliónech. Navíc jeho řízení státu již "drhne", ukazují se chyby, EET leze jak z chlupaté deky, navíc osekané tak, že neplní původní slogan - rovné podmínky pro všechny. Jeho konec a vězení je jen otázkou času.

6 2
možnosti

Hm. Bez povšimnutí nelze ponechat příběh, kterak Babiš k Agrofertu přišel. Známý čapák je zjevný podvod, tedy vlastně také krádež. Teď dostal stovku dotací na něco, na co neměl nárok - tedy další podvod a tedy i krádež. Další dotaci získal za to, že si k žádosti připsal nějakého drobného zámečníka, který o věci nevěděl. Tedy další podvod, a tedy i krádež. Atp.

Jak vám vychází srovnání teď?

7 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS