Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

MZ casto vyvovala zaporne reakce. A casto opravnene (treba Peroutka). Ovsem nejvetsi problem je, ze mnohdy jsou zaporne reakce vyvolany vytrzenim z kontextu, coz ukazuje slabost jisteho ctenarstva a posluchacstva. A to v konecnem dusledku prihrava MZ tolik volicu. Mou jedinou radou proto je, MZ ignorovat.

0 0
možnosti

Proč vůbec používáte sprostá slova?..jste k tomu nějak nucen? nebo se prostě jen neumíte vyjádřit jinak? a čí je to chyba , že to neumíte?...a tak si představte kantora, který sprostými slovy častuje vaše potomky....pochopitelně on vám řekne, že je užíval v přiměřené míře.....pane, co kdybyste se trochu zamyslel....nad sebou.

0 1
možnosti

Když jsem chodil do osmé třídy, stalo se, že učitelka matematiky o přestávce na chodbě zaslechla rozhovor dvou spolužáků, kteří se právě o něčem dohadovali a nemohli nalézt shodu. Když učitelka zaslechla, jakými slovy se vzájemně titulují, v následující hodině k nim pronesla řeč na téma, že ikdyž je člověk rozčilen, měl by se umět ovládat. Během své řeči několikrát zopakovala všechna slova, která od nich slyšela, sama přidala několik dalších.

Opravdu ukázkově nám puberťákům předvedla, jak to vypadá, když člověk mluví sprostě. A ještě ke všemu žena, učitelka ve věku našich rodičů.

0 0
možnosti

Nu,já si myslím,že vám ani tak nejde o svobodu slova,ale o kopnutí do prezidenta.

1 0
možnosti

Nesleduji hlasování parlamentu, takže pouze z vašeho textu usuzuji, že někdy nedávno se opět projednával zákon, se kterým kdosi iniciativní přišel před rokem.

Ale vámi uvedený počet poslanců, kteří byli pro, pro schválení zákona nestačí. Takže můžete být klidný.

Jen pro vaši informaci. Ten zákon není nikterak nový. Existoval už dříve. Pokud je mi známo, naposledy podle něj byl souzen Petr Cibulka, který se vcelku mírně a přátelsky vyjádřil o tehdejším prezidentovi.

0 0
možnosti
Foto

Ad Cibulka - tak to je vám známo blbě.:-/

0 0
možnosti

Pište si jak je libo. Když se vám uleví.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS