Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Veselé volby

 to šťastné tam přidávat nebudu,  tomu jaksi při sestavě která se nabízí prostě nevěřím ale je to jen můj názor., tedy hledejte, ono štěstí občas sedne i ...však víte.

Jeden čtenář mně napsal, že jsem chtěl poškodit Babišovu kandidaturu, že  teď bude následovat článek, koho volit, jsme – li odvážní. Jak k tomu závěru dospěl nevím, když jsem přece čerpal z článku,  - Prezidenti jsou volové .  Já nevolím nikdy a nikde, ale netvrdím, že je to správné.  Proč ne. Sranda musí být. Komunisti kdysi dávno vzali z českého symbolu, našeho lva, korunku a dali tam hvězdu. Blbost volající do nebes a vidíte, prošlo to. Pokud by Babiš vyhrál, navrhl bych mu, aby lva odstranil úplně a nahradil ho myškou. Ne bílou, ale tou šedou, co pořád utíká. Dost mě zarazilo, když vzkázal svým příznivcům, my vyhrajeme.  My? Kdo to bude ti MY. Pro mne to vypadá, že po volbách žádní my nebudou, bude jen on. JA.  Stane – li se, že Rusko bude pokračovat ve své agresivitě, bude on se svou rodinou první v bezpečí, to mu pak i Amerika bude dobrá. Ale on vás neopustí úplně, bude vás řídit   odtamtud.

Vzpomínat na to, kde všude už uhnul z toho, co sliboval je bezpředmětné. Hledal odvážné. Asi jenom pro svou ochranu. Když jeden z jeho spolupracovníků se zachoval stejně jako komunisti a reakce byla silná, nevyhodil ho, nepotrestal ho, jen řekl, že on s takovým postupem nesouhlasí. Dobrý, ne? Kdysi dávno jsem doufal, že ty Milionové chvilky jsou snad jistá cesta, prostě že nebudou nikoho podporovat, že budou jen lidem připomínat všechno svinstvo co dotyčný kandidát napáchal, ale mýlil jsem se. Hned na dalším mítinku, mluvili zase politici hledající své sousto. Jistě opozice. Pokud Babiš přece jen vyhraje, má můj email, nabídl bych mu pomoc úplně zdarma, při sestavování nové vlády. Zemana se už bát nemusí, ten snad tentokrát už bude opravdu jen objímat ty duby někde v lesích. Jakou vládu bych tedy navrhoval.

 Jako mluvčího Hradu rozhodně Nohavicu. Nejenom pro jeho kladný vztah k Putinovi, to že má vyznamenání ač sám pořádně neví za co, ale fakt, že kdyby mu připravoval novoroční projev, moc by tím lid nezdržoval, bylo by to krátké a výstižné. Prostě by Babiš předstoupil před národ a oznámil by  - milý lide, co si myslíš na to seru.

 Důležité pochopitelně je, aby lid byl spokojený a cítil se jako v ráji. No a tuto atmosféru dokáží nejlépe vytvořit nevěstince. Velet by tomu mohl Paroubek, s jedním RAJem už skušenosti má, ještě z dob komunismu. A s ženami to umí, ukažte mi někoho jiného jeho půvabu, okolo nějž by se točilo tolik žen. Prohlašuje, že jeho partnerka musí být hezká. Ty partnerky tolik na vzhledu nebazírují, jsou moudré, realistické, vědí že časem půvab ztratí každý, zatímco peníze umí svůj půvab udržet.

Nevím jestli ještě máte Svaz československo-sovětského přátelství, pokud ne, není problém ho ustanovit. Okamuru si dovedu představit v jeho čele. Orbán s Klausem by jistě pomohli, že není Orbán Čech je detail.

Sobota by mohl vést kulturu. Udělal sice hanbu rádionce, ale jeho neotřesitelná věrnost Zemanovi si zaslouží uznání. K tomu byla třeba odvaha a i když to znělo z úst člověka který vytvářel většinou blby, určitě to pomohlo. A myslím, že kdyby se s ním promluvilo, vstoupil by do Okamurovi organisace taky.

Dal by se použít kníže s jeho pánem Kalouskem?  Pro pozdní příchody používali jako omluvu Matuškovo  - my rok a půl stáli v Livrpůl, nalitý jak děla a navíc kníže nekecal, to, že je spánek zdravý dokazoval činy.

 A ten, co směl říkat Zemanovi Miloši,  no jistě, F.R.Čech, ten by tam neměl chybět v žádném případě taky. Sice pořád říkal, jak je Miloš chudý, no s tou vilkou co si postavil mu asi vyrazil dech, ale kdo dneska vilu nemá, že jo. Myslím z politiků. Jediné, na co nesmí zapomenout je, že podepisovat musí všechno za plentou, aby pak nebylo jasné, co tam za tou plentou dělal. To už ulže bez rizika, že je lhář.

Rat, Kot a Kotová, ty mají již zkušenosti v zdravotnictví, měli by jste je  nechat státničit dál. Lidi to snesou, umřít přece musí každý.

 Ale nesmí zapomenout na ženy. Původně jsem chtěl navrhnout Vondráčkovou, kdysi opravdu krásná, sám jsem byl jako mladý do ní paf, ale ona je moc žárlivá, to by nedělalo dobrotu. V tomto směru je tak zásadní, že si našla muže, o kterém si byla stoprocentně jistá, že ji ho žádná žena nebude chtít přebrat.

To raději Bohdalovou, nositelku Bílého lva, jen vždy dodat, že ho dostala od Zemana. Aby to někdo nevzal vážně, že je opravdu nejlepší ze všech herců a hereček všech dob. Nikdo jiný Lva nemá. Kampak se na ni hrabou Menšík, či Werich. A sebekriticky to odmítnou nemohla, když přece k tolikati prezidentům byla milá a přátelská.

Stály by za úvahu ještě veselé vdovy, Havlová a Gottová, které při klopýtnutí svých manželů je okamžitě donutili připsat děditství na ně ještě za živa. Neobvyklá praxe, ale kdoví, co by ještě nakonec mohli provést, ony samy ze své zkušenosti ví, co ženské dovedou. A ti jejich partneři v žádném případě k nesmělým panicům nepatřili. Co je doma to se počítá. Rozhodně by byly pro vládu přínosem. A navíc, Dáša přece umí pískat, to se může hodit.

 Fialův oběd pro všechny premiéry jsem nepochopil. To jako že byli dobří? To snad ne. Vždyť je lidé při první příležitosti dalších voleb, slušně řečeno, propustili. To tedy nechápu, já vždy když jsem někde pracoval a někoho vyhodili, tak to bylo bez oběda. Prase aby se vtom vyznalo. Snad je chtěl lidem pohromadě ukázat s Fučíkovým vzkazem,  -  Lidé bděte.

 Navíc by si měl Babiš, až se lekne a uteče, připravit stínovou vládu. Nebezpečí hrozí z Kremlu, takže by to měli být lidé s dobrým jménem v Rusku. Ti dokáží, stejně jako někteří v roce 1968, že jde o bratrskou pomoc a že byli lidem země pozváni. Doložit to tenkrát tím lidem nemohli, neb tento lid houfně utíkal na Západ.

 Takže k vyznamenaným Klausovi a Nohavicovi, by se mohla přidat Bobošíková, té je úplně jedno jakým způsobem  a kterou stranou byla dosazena, hlavně že tam je.  A pak ještě ten zadluženej, pokud už nebude sedět, Ladislav Vrabel,  co se za nás za všechny jel omlouvat do Moskvy. Rusové si toho moc nevšimli, ale tady doma si vytvořil auroru  mučedníka, kterého se jeho věřitelé budou bát stíhat.

Když na to tak koukáte, ta vláda by naplnila i kus Internacioníly. My ničím nejsme, buďme vším.

 No a Babiš by seděl někde v bezpečí, což je nejdůležitější. Jak říká jeden komik, a o tom to všecko je.

Autor: Ladislav Vorel | pátek 6.1.2023 16:50 | karma článku: 7,04 | přečteno: 297x
  • Další články autora

Ladislav Vorel

Co vlastně Nohavica chce, když peníze už má

Neříkejte, že zpívat. To mu přece nikdo nezakazuje, jenže bez peněz to není ono. Sám říkal, že se narodil v komunismu a v komunismu zase umře. Proč? Není to trochu jinak? Zpívat přece může kdykoliv a kdekoliv, pokud chce.

10.3.2023 v 22:11 | Karma: 22,40 | Přečteno: 919x | Diskuse| Politika

Ladislav Vorel

Komu není shůry dáno, za jelito nekoupí

Osobně si nemyslím, že lidé myslí, že Pavel zachrání republiku, že nás vyvede ze všech problémů. Mají pouze radost z toho, co samy dokázali.

3.2.2023 v 22:21 | Karma: 23,02 | Přečteno: 665x | Diskuse| Politika

Ladislav Vorel

Opravdu vláda jen straší?

Lehkovážnost některých Čechů je opravdu neuvěřitelná, myslí si, že Rusko nás nikdy nenapadne. Někdy mám pocit, že jsem poslední žijící Čech co pamatuje srpen 1968.

20.1.2023 v 18:06 | Karma: 24,63 | Přečteno: 689x | Diskuse| Politika

Ladislav Vorel

Jsme – li národ zbabělců, volme Babiše.

Začnu tím, co si můžete lehce ověřit. Při své návštěvě v pořadu pana Krause, - Uvolněte se prosím – Babiš, který tenkrát ještě nebyl v politice, řekl – já se do politiky jít bojím – a opakoval to hned dvakrát.

27.12.2022 v 21:35 | Karma: 12,04 | Přečteno: 548x | Diskuse| Politika

Ladislav Vorel

Jak špinavě z některých úst může znít slovo mír

O panu Klausovi jsem kdysi napsal blog – Jan Werich o Václavu Klausovi. Mistr zde říká, že jsou na světě ústa, ze kterých i taková slova jako růže nebo láska, mohou znít jako výkal

4.11.2022 v 15:53 | Karma: 25,42 | Přečteno: 561x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Pro mírové rozhovory s Ukrajinou nejsou důvody, řekl Kreml. Jednat odmítá i Kyjev

27. dubna 2024  11:45,  aktualizováno  12:14

V současné době neexistují důvody pro mírové rozhovory mezi Ruskem a Ukrajinou, protože Kyjev...

KOMENTÁŘ: Jako figurky na šachovnici StB. Akce Skaut byla obří past na odboj

27. dubna 2024

Premium Odboj, nebo provokace? Před pětasedmdesáti lety, v dubnu roku 1949, vrcholila u nás akce Skaut,...

Sociální nůžky se rozevírají. Češi chudnou, ač pracují, říká antropoložka

27. dubna 2024

Minimální důstojná mzda pro rok 2023 činila 45 573 korun hrubého, vypočítala Platforma pro...

Precheza dostala novou pokutu za únik oxidu siřičitého, má zaplatit půl milionu

27. dubna 2024  11:27

Přerovská chemička Precheza dostala za únik oxidu siřičitého do ovzduší v říjnu 2014 od České...

Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat
Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat

Téměř deset miliard korun – tolik jen za loňský rok poslaly pojišťovny lidem za úrazy, závažná onemocnění či úmrtí. Životní pojištění pomohlo za...

  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 951x
Starec, ktery si rad povida. nejlepe u sklenky cerveneho